Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Червня, 2020 р., 15:48
Захід відбувся в рамках міжнародного проєкту "Вдосконалення системи цивільного захисту в об'єднаних громадах України - Наступний крок", який фінансується програмою "ULEAD з Європою". За співпраці із фахівцями навчального пункту обласного управління ДСНС та польським інструкторами наші добровольці пройшли тижневе онлайн-навчання, а нещодавно – відпрацювали алгоритм дій при наданні домедичної допомоги на практиці.
01 Червня, 2020 р., 12:16
Голова Привільненської об’єднаної територіальної громади Юрій Момотюк прийняв участь у святкуванні п’ятої річниці з моменту створення військової частини А1246, що розташована на території Привільненської об’єднаної територіальної громади.
29 Травня, 2020 р., 16:40
Приміщенню, котре не бачило капітальних ремонтів з моменту його побудови, отримало друге дихання, а мешканці громади - можливість отримувати медичні послуги в комфортних умовах.
26 Травня, 2020 р., 15:58
Часто при спадкуванні майна померлих родичів українці роблять помилки, які можуть позбавити їх права на спадкування та призвести до передачі майна іншим особам.
20 Травня, 2020 р., 13:20
Рішенням тимчасової протиепідемічної комісії Привільненської ОТГ зупинено здійснення обрядів та допуск громадян у Хрестовоздвиженський монастир у с.Панталія до 01 червня 2020 року.
15 Травня, 2020 р., 14:44
На черговому засіданні депутатського корпусу і виконавчого комітету Привільненскої ОТГ було розглянуто попереднє техніко-економічне обґрунтування будівництва індустріального парку та затверджено земельну ділянку під його будівництво, а також Привільненську ЗОШ визнано опорним закладом освіти громади.
12 Травня, 2020 р., 14:34
Привільненською ОТГ завершено проведення енергозберігаючих заходів приміщення ДНЗ «Сонечко» та клубу с.Молодаво Друге.
08 Травня, 2020 р., 16:39
У Вас є будинок в селі, в якому Ви живете, але відсутні документи, які підтверджують право власності на нього? У такому випадку, не забувайте: один тільки факт проживання в будинку, навіть при наявності реєстрації місця проживання, навіть протягом багатьох років, не дає підстав вважати таку будівлю Вашою власністю. Адже неоформлений належним чином будинок з точки зору законодавства – це лише будівельні матеріали. Наслідком цього є неможливість вільно розпоряджатися будинком: Ви не маєте права продати його, подарувати або навіть оформити як спадщину. Крім цього, без оформлення будинку в сільській місцевості в даний час неможливо приєднатися до газових та електричних мереж, так як постачальники енергоресурсів навіть не будуть розглядати можливість підключення, якщо відсутнє право власності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь