Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Вересня, 2018 р., 09:31
Протягом 25-28 серпня делегація Привільненської громади з офіційним візитом перебувала в гміні Рацеховіце (Республіка Польща) на святі ХХ Dozynki powiatowe w Czaslawiu. Україну на польському святі представляв голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк, керівники освітніх закладів та жіночий вокальний ансамбль «Джерело», а презентований делегацією обжинковий сніп був відзначений почесним дипломом та подарунком польських партнерів.
31 Серпня, 2018 р., 12:46
На території Привільненської ОТГ розпочато ремонт доріг, загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Привільненської громади загальною вартістю 2 588 004 гривень.
29 Липня, 2018 р., 13:31
Мабуть, варто почати з того, що більшість мешканців України звикла думати, що розподіл бюджетних коштів на будь-якому рівні (села, міста, району, області) є безпосередньою прерогативою влади. Влада повинна приймати ключові рішення, для цього ми її обираємо, а мешканці повинні цим рішенням підкорятись; ну хіба що коментувати їх, і не завжди позитивно – дуже часто нарікають на некомпетентність влади у, здавалось би, дуже простих речах (не там проклали доріжку в парку, не такий волейбольний майданчик облаштували, не ті дерева посадили і т.д.). Коли ж громадяни намагаються втрутитись у процес прийняття рішень, влада обурюється і у свою чергу звинувачує у некомпетентності вже їх.
22 Липня, 2018 р., 18:30
Привільненська ОГТ стала однією із 4-х громад України де проводився літній табір "English camp"-2018. Аналогічні заходи для українських дітей було проведено у м.Дубно, на черзі м.Одеса та Київська область. Щодня із дітьми працювали 20-ть волонтерів зі США (Каліфорнія, м.Сакраменто) та церкви «Віфанія» м.Дубно. Організація літнього табору стала можливою завдяки співпраці громади із церквою «Віфанія» м.Дубно.
16 Липня, 2018 р., 12:49
Від сьогодні на вас чекає цікавий та корисний тиждень у літньому таборі "English camp" разом із командою лідерів-волонтерів з Каліфорнії (м.Сакраменто) та церкви "Віфанія". Чекаємо на вас з понедіка по пятницю з 14-ї години в Будинку культури с.Привільне!
12 Липня, 2018 р., 15:32
На черговій сесії Привільненської сільської ради депутатський корпус прийняв рішення про створення відділу Центр надання адміністративних послуг та затверджено положення про ЦНАП.
11 Липня, 2018 р., 18:48
З метою написання Стратегії розвитку молодіжного середовища Привільненської ОТГ
11 Липня, 2018 р., 13:09
За участі експерта Західноукраїнського ресурсного центру Соломії Саврук, у Привільненськіцй ОТГ проведено засідання координаційної ради з впровадження інструменту бюджету участі в громаді. В ході засідання було напрацьовано Положення про громадський бюджет та календарний план графік роботи з його впровадження.
09 Липня, 2018 р., 14:25
Протягом тижня привільненська молодь із волонтером Корпусу Миру США в Україні перебували в всеукраїнському спортивному таборі Olуmpus (м.Тернопіль). Захід організовано волонтерами Корпусу Миру США в Україні та підтримано американськими меценатами. Учасниками табору стали понад 80-т підлітків з різних куточків України.
09 Липня, 2018 р., 14:19
В рамках проекту по створенню Привільненського молодіжного центру на території Привільненської ОТГ проходили тренінги «7-м  звичок високоефективного підлітка». Протягом місяця привільненська молодь здобували 7-м звичок:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь