Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Липня, 2018 р., 14:25
Протягом тижня привільненська молодь із волонтером Корпусу Миру США в Україні перебували в всеукраїнському спортивному таборі Olуmpus (м.Тернопіль). Захід організовано волонтерами Корпусу Миру США в Україні та підтримано американськими меценатами. Учасниками табору стали понад 80-т підлітків з різних куточків України.
09 Липня, 2018 р., 14:19
В рамках проекту по створенню Привільненського молодіжного центру на території Привільненської ОТГ проходили тренінги «7-м  звичок високоефективного підлітка». Протягом місяця привільненська молодь здобували 7-м звичок:
03 Липня, 2018 р., 18:16
В Привільненській ОТГ розпочато роботи з ремонту ділянок дорожнього покриття по вул.Центральна в с.Привільне загального користування місцевого значення.
03 Липня, 2018 р., 16:10
За кошти місцевого бюджету Привільненської об’єднаної територіальної громади завершено ремонтні роботи з капітального ремонту Привільненського ФАПу, в якому розташовано амбулаторію загальної практики сімейної медицини та розпочато аналогічні роботи в ФАПі с.Черешнівка.
03 Липня, 2018 р., 12:36
27 червня до Привільненської об’єднаної територіальної громади завітали партнери з гміни Рацеховіце. Вражаючий концерт та гарний настрій представникам Привільненської громади подарували вихованці музичних шкіл Грифіно та Чаславю Республіки Польща. Визначним цей день був також тим, що наша громада та гміна Рацеховіце святкували першу річницю співпраці. А чудовий настрій опісля корнцерту для польських та українських дітей створили волонтери церкви Віфанія.
17 Червня, 2018 р., 17:33
В Привільненській ОТГ відбулися врочистості до Дня медичного працівника.
17 Червня, 2018 р., 17:23
В рамках проекту "Створення молодіжного центру, що фінансується американськими меценатами, для Привільненських підлітків розпочато цикл тренінгів "7-м звичок високоефективного підлітка". За допомоги професійного тренера Сергія Терентьєва підлітки навчаються розуміти свої проблеми та знаходити шляхи їх вирішення, навчаються правильному відношенню до оточуючих. Розглядають поняття парадигми та здобувають навичку проактивності.
17 Червня, 2018 р., 17:19
15 червня, у другій половині дня, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон звершив чин освячення хреста і наріжного каменя під будівництво нового храму на честь Пресвятої Тройці в с. Привільне Дубенського району.
17 Червня, 2018 р., 16:18
Реформа децентралізації впливає на життя об’єднаних громад – позитивно. Таку думку висловив голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк під час зустрічі з делегацією представників ОМС "Маршрут успіху" в рамках Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.  Побачити життя в умовах  реформи децентралізації,  та як вони впливають на життя сільської громади приїхали депутати та активісти зі Здолбунівського району, а також керівники сусідніх громад, яких обрали нещодавно.  Присутнім підготували презентацію здобутків  громади. 
17 Червня, 2018 р., 16:07
31 травня 2018 року відбулось ХV районне свято вшанування обдарованих дітей Дубенщини «Земля, де сходить юних дарувань зоря», присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Володарями почесної відзнаки «Золоте зернятко» за підсумками участі в обласних та Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, змаганнях, фестивалях у 2017-2018 навчальному році стали 226 вихованців із 27 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти нашого району, 71 дитина з них навчається у закладах освіти Мирогощанської, Привільненської, Тараканівської ОТГ. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь