Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Грудня, 2018 р., 11:44
В рамках проекту «Вартові безпеки», учасником якого є Привільненська ОТГ, на території громади проведено 2-денні навчання «Будь першим на місці події». Під керівництвом вмілих тренерів медики, педагоги та активна молодь отримували нові знання, вміння та практичні навики з питань домедичної допомоги. Учасники заходу освоїли алгоритм роботи та методику надання першої домедичної допомоги постраждалим. Навчились, першочергово, дбати про власну безпеку під час такої роботи.
07 Грудня, 2018 р., 10:01
Викладач фізкультури Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Привільненської ОТГ Вадим Здолбіцький став переможцем у І етапі зонального конкурсу «Вчитель року 2018» у номінації Захист Вітчизни (Дубенський, Млинівський райони та м.Дубно).
07 Грудня, 2018 р., 09:36
Напередодні Дня місцевого самоврядування сільському голові Привільненської ОТГ Юрію Момотюку головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком вручено Подяку від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.
07 Грудня, 2018 р., 09:26
За рахунок коштів субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад для комунального підприємства «Господар» Привільненської ОТГ придбано екскаватор-навантажувач БАМ-2014 на базі МТЗ-82,1 зі зміщеною віссю копання, фронтальним щелепним навантажувачем, телескопічною рукояттю та змінними видами обладнання.
28 Листопада, 2018 р., 11:48
Комунальний заклад Привільненська амбулаторія загальної практики сімейної медицини проводить процедуру підписання декларацій населення із сімейним лікарем.
27 Листопада, 2018 р., 09:56
Нещодавно в м.Рівне відбувся Регіональний Форум з обговорення Цілей сталого розвитку ООН. Почесними гостями заходу стали директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра, заступники голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко та Олександр Корнійчук, ректор НУВГП Віктор Мошинський, а також відомий український письменник Макс Кідрук. Привільненська ОТГ була однією з 15-ти учасників, якій випала честь розповісти про свій внесок в реалізацію Глобальних цілей сталого розвитку. Світлана Роїк, проектний менеджер Привільненської ОТГ поділилась унікальним досвідом організації роботи з молоддю в сільській громаді (досягнння Цілі сталого розвитку №4 «Всеохоплююча, якісна та справедлива освіта»). Привільненська ОТГ підтвердила свою готовність долучатися до реалізації Цілей сталого розвитку ООН і надалі.
26 Листопада, 2018 р., 21:36
Протягом двох з половиною років на території Привільненської ОТГ над розвитком молоді та спорту працював волонтер Корпусу Миру США в Україні Maxx Hamm.
26 Листопада, 2018 р., 21:19
23 листопада в приміщені клубу села Молодаво Третє  відбулися загальні збори громадян сіл Молодаво Перше, Молодаво Друге, Молодаво Третє. На збори завітали чимало громадян, котрим не байдуже, що зроблено на території  округу протягом року. Сільський голова Юрій Момотюк коротко окреслив розвиток освіти, медицини, культури та інфраструктури Привільненської ОТГ. Спільно із громадою обговорили напрями розвитку населених пунктів у 2019 році.
23 Листопада, 2018 р., 12:06
22 листопада рішенням сесії Привільненської сільської ради надано згоду на добровільне приєднання територіальної громади Іваннівської сільської ради до Привільненської об’єднаної територіальної громади.
13 Листопада, 2018 р., 17:32
Нещодавно в Будинку культури с.Привільне відбувся святковий концерт приурочений 25-річчю з дня створення народного жіночого вокального ансамблю «Джерело» та Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. На свято до громади завітали гості та партнери громади – представники головного управління ДСНС в Рівненській області, голова Дубенської РДА, начальник відділу культури та директор Будинку культури Дубенської РДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь