Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Квітня, 2018 р., 14:55
Відтепер Привільненська громада розпоряджатиметься своїми землями поза межами населених пунктів самостійно.  Відповідний Акт прийому-передачі земельних ділянок 5 квітня підписав сільський голова Юрій Момотюк. У комунальну власність Привільненської ОТГ передано 419,5 гектарів. 
03 Квітня, 2018 р., 18:44
Сьогодні, за ініціативи 5-го класу та класного керівника Марини Вознюк вчителів та учнів Привільненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів о 9-й ранку при вході в школу чекав сюрприз: веселі жарти, цікаві загадки та креативні завдання не оминули жодного освітянина та учня, адже не пройшовши певний «рівень доступу» в приміщення школи не пускали.
03 Квітня, 2018 р., 18:16
Нещодавно Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти підводив підсумки ІІ туру XVобласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості в ході якого, за актуальність змісту та практичне спрямування методичних розробок, було нагороджено педагогів Привільненської ЗОШ І-ІІІступенів.
26 Березня, 2018 р., 16:55
За результатами відбору експертної ради РОГО ««Комітет виборців Ураїни», Привільненська об’єднана територіальна громада увійшла до числа 8-ми ОТГ Рівненської області, де реалізовуватиметься проект «Створення безпечного середовища для людей в об’єднаних територіальних громадах» за фінансової "підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
23 Березня, 2018 р., 17:50
Сьогодні, з нагоди Дня здорового способу життя, відбувся дружній турнір з волейболу між педагогами та учнями школи.
23 Березня, 2018 р., 13:02
Нещодавно, з метою профілактичних заходів до Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали дільничний офіцер поліції, старший лейтенант Тарас Огороднічук та капітан поліції Мирослава Вжос.
22 Березня, 2018 р., 13:23
Сьогодні, до Привільненського садочку «Бджілка» та Молодавського садочку "Сонечко" прямували мами та бабусі, адже наймолодші члени нашої громади їх запросили на свято весни. В залах лунали веселі пісні та щирі посмішки дітлахів.
22 Березня, 2018 р., 12:28
Незабаром у селах Привільне та Молодаво буде облаштовано 8 камер відеоспостереження, таке рішення депутатським корпусом Привільненської сільської ради було прийнято одноголосно. Також на черговій сесії Привільненської сільської ради, 20 березня, було внесені зміни до бюджету сільської ради на 2018 рік, надано субвенцію 4-му Державному пожежно-рятувальному загону, затверджено перелік платних послуг, які надаватиме комунальне підприємство «Господар».
13 Березня, 2018 р., 16:50
У Молодавському ДНЗ «Сонечко», за кошти Привільненської сільської ради, проводиться реконструкція приміщення для відкриття другої групи. Планується, що до 1 вересня ще 25-ть молодавських дошкільнят матимуть змогу отримувати якісну дошкільну освіту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь