Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2018 р., 19:19
В ході виїзного засідання, депутатський корпус та виконавчий комітет Привільненської об’єднаної територіальної громади оглянули об’єкти соціальної сфери та інфраструктури сіл, що входять до складу громади. Керівники установ детально розповіли куди та на що були потрачені виділені сільською радою кошти, вказали на проблеми, що потребують вирішення.
23 Травня, 2018 р., 15:13
На численні звернення менканців Привільненської об'єднаної територіальної громади з 1 червня 2018 року буде відкрито новий маршрутний рейс що сполучатиме населені пунки громади.
21 Травня, 2018 р., 18:33
Співпраця Привільненської ОТГ та Фундації імені князів-благодійників Острозьких приносить дієві результати. Понад 50 книг художньої літератури поповнили книжковий фонд бібліотек Привільненської ОТГ. Книги громаді подаровані київським видавництвом Анетти Антоненко та передані Русланом Крапличем, президентом Фундації імені князів-благодійників Острозьких.
21 Травня, 2018 р., 18:18
Ремонтні роботи в приміщенні Молодавського дошкільного дошкільного закладу "Сонечко" Привільненської сільської ради майже завершено. Наразі громада працює над забезпеченням матеріально-технічної бази для нової групи Молодавського садочку.
21 Травня, 2018 р., 17:45
В Привільненській ОТГ завершено ремонтні роботи з капітального ремонту (заміна даху) адмінприміщення старостасту села Молодаво Третє. В даному приміщенні розміщено фельдшерсько-акушерський пункт, поштове відділення та бібліотека.
21 Травня, 2018 р., 17:03
Завершено цикл тренінгів для активної молоді Привільненської ОТГ в рамках Проекту "Школа активної молоді", що реалізується за фінансової підтримки управління молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.
18 Травня, 2018 р., 15:05
Конкурс мікрогрантів на проведення заходів «Підвищуємо добробут громади»  
18 Травня, 2018 р., 11:52
У вишивці сакральне значення має все — від ниток, походження тканини до орнаменту, кількості стібків і кольору. Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі, символізує родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї.
16 Травня, 2018 р., 16:25
На території Привільненської ОТГ розпочато реалізацію проекту "Школа активної молоді" в рамках якого 20 молодих представників Привільненської громади навчаються командній роботі та проектному менеджменту. Проект реалізується громадською організацією "Агенція місцевого розвитку Дубенщини" та фінансується обласним управлінням молоді та спорту в рамках конкурсу підтримки молодіжних ініціатив Рівненщини.
16 Травня, 2018 р., 11:54
Нещодавно в Привільненській ОТГ проведено святкове дійство до Дня матері. Гарний настрій членам територіальної громади дарували вихованці дошкільних навчальних закладів «Бджілка» та «Сонечко», учні Привільненської та Молодавської шкіл, члени танцювального гуртка «Зодіак», жіночий вокальний ансамбль «Джерело» та «Співочі серця», ансамбль «Барви», волонтер Корпусу Миру США в Україні. Для мам та бабусь під час заходу було подаровано квіти від Привільненської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь