Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2019 р., 11:47
Щорічно 15 лютого відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав - День пам'яті. Саме в цей день, святкують річницю під час якої було виведено війська з Афганістану в 1989 році.
15 Лютого, 2019 р., 11:13
Засідання сесії Привільненської ОТГ було цікавим та довготривалим. Депутатами розглянуто 30 питань порядку денного та понад 30 звернень громадян.
31 Січня, 2019 р., 19:49
30 січня в приміщенні Будинку культури відбулося засідання Ради місцевого розвитку Привільненської ОТГ. В ході заходу сільський голова Юрій Момотюк коротко окреслив досягнення громади в ході проведення реформи з децентралізації. Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук відмітив Привільненську ОТГ, як одну з найкращих у Рівненській області, а директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий окреслив першість громади у рейтингу ОТГ Рівненщини щодо капітальних видатків на 1 мешканця, власних доходів, тощо. Голова Дубенської районної державної адміністрації Юрій Парфенюк наголосив на вагомому розвитку громади серед об’єднаних громад Дубенщини та коротко зупинився на досягненнях Дубенщини за попередній період.
16 Січня, 2019 р., 09:24
На запрошення виконавчого апарату Малосадівської сільської ради голова та заступник голови Привільненської ОТГ взяли участь у засіданні Малосадівської сільської ради, на якому було розглянуто підсумки голосування щодо приєднання Малосадівської громади до існуючих ОТГ.
14 Січня, 2019 р., 12:40
Рішенням позачергових сесії Привільненської та Іваннівської сільських рад 11.01.2019 року, на підставі висновку Рівненської обласної державної адміністрації щодо відповідності проектів рішень Привільненської, Іваннівської сільських рад Дубенського району «Про добровільне приєднання територіальної громади сіл Іванє, Бортниця, Зелене, Кривуха, Кліщина Лебедянка Іваннівської сільської ради Дубенського району Рівненської області» Конституції та законами України, були прийняті рішення щодо добровільного приєднання територіальної громади сіл Іваннє, Бортниця, Зелене, Кривуха, Кліщиха та Лебедянка Іванівської сільської ради до Привільненської ОТГ. Но позачергові сесії до громад завітав народний депутат  України Олександр Дехтярчук, який побажав подальших успіхів громад та пообіцяв й надалі сприяння їх розвитку.
02 Січня, 2019 р., 15:36
Проект "Агенти змін.Діти" - «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» - це проект з популяризації неформальної громадянської освіти в Україні, який розпочався 1 квітня 2018 року за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) та виник на основі Школи з громадянської та волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» НЦ “МАНУ”.
28 Грудня, 2018 р., 14:22
Згідно договору про співробітництво територіальних громад, в рамках Проекту U-LEAD з Європою керівники Привільненської та Тараканівської ОТГ підписали декларацію про наміри щодо створення Центру надання адміністративних послуг для населення об’єднаних громад.
22 Грудня, 2018 р., 13:35
Рівно рік тому в Молодаво відбулась подія на яку чекали і дорослі і малі. В громаді відкрили довгоочікуваний дошкільний заклад, а сьогодні гарним подарунком для молодавських діток стало відкриття другої групи закладу. На свято до громади завітав народний депутат України Олександр Дехтярчук, виконавчий директор ТзОВ «Агро-Класік» Тамара Білоусова, голова Мирогащанської ОТГ Світлана Соборук, керівники установ Привільненської ОТГ та гості із сусідніх громад.
22 Грудня, 2018 р., 13:04
Нещодавно на території Привільненської ОТГ проведено ряд сесій на яких затверджено бюджет сільської ради на 2019 рік, затверджено Програму забезпечення безпеки та Паспорту безпеки ОТГ. Схвалено проект рішення про добровільне приєднання Іваннівської сільської ради до Привільненської ОТГ та програму фінансування ремонту доріг на території Привільненської ОТГ у 2019 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь