Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Березня, 2018 р., 16:16
13 березня в центральній бібліотеці м.Рівне відбулася врочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої». Першість  у номінації «Історія» здобули учень 8-го класу Молодавської ЗОШ І-ІІ ступенів  Артем Клічук та вчитель-наставник Оксана Іванівна Ярмолюк.
12 Березня, 2018 р., 20:44
Сьогодні до Привільненської громади завітав начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС України в Дубенському районі  Михайло Домарацький. Спільно із головою громади Юрієм Момотюком та заступником Петром Дуцьким рятувальники Дубенщини обговорили подальші кроки з розвитку пожежної безпеки на території Привільненської ОТГ та розвитку Привільненської добровільної пожежної дружини «ФЕНІКС».
12 Березня, 2018 р., 19:04
Продовження робіт з ремонту глядацької зали Привільненського будинку культури.
28 Лютого, 2018 р., 17:54
Однією із ключових реформ децентралізації є медична реформа, яка з 1 квітня 2018 року має запрацювати на всі 100%. З метою надання якісних медичних послуг населенню громади, Привільненською сільською радою створено Комунальне підприємство «Привільненська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» та прийнято сімейного лікаря. На стадії завершення капітальний ремонт приміщення амбулаторії в с.Привільне та виготовляється проектно-кошторисна документація на проведення аналогічних робіт в інших фельдшерсько-акушерських пунктах громади.
28 Лютого, 2018 р., 16:38
В Привільненському будинку культури розпочато капітальний ремонт глядацької зали.
28 Лютого, 2018 р., 16:25
22 лютого в Привільненській громаді пройшла пряма трансляція телеканалу Рівне-1 «Голос громади».
28 Лютого, 2018 р., 16:03
Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців (ст. 65 Конституції та ч. 1 ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»).
28 Лютого, 2018 р., 16:01
25 лютого в спортивному залі Привільненської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з настільного тенісу на першість Привільненської ОТГ. До змагань були допущені жителі громади віком від 16 років. Участь у змаганнях прийняли 11 учасників.  
28 Лютого, 2018 р., 15:58
       Протягом довгих семи років  з року в рік  працівники та пенсіонери  з великою надією та нетерпінням чекали  на розпаювання ДП «Мирогощанський державний іподром» . Дехто вже втратив надію на справедливість , багато людей  відійшли у інший світ так і не дочекавшись ніякого результату.  
28 Лютого, 2018 р., 15:54
     Серед багатьох ювілеїв, що про них згадуємо, є особливі.  Вони приходять непомітно – з плином часу і сивиною. Двадцять п’ять років служіння у церкві – це шлях посвяти, жертовності і любові!      

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь