Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Лютого, 2018 р., 12:55
Власними силами Привільненської сільської ради та працівників Привільненської загальноосвітньої школи проводиться ремонт шкільної майстерні.
18 Лютого, 2018 р., 20:30
15 лютого в Україні відзначають день виводу радянських військ із Афганістану. Для Привільненської громади це не пересічний день, адже серед її жителів чимало пройшли цю війну.
13 Лютого, 2018 р., 16:09
Сьогодні відбулось позачергове засідання сесії Привільненської сільської ради під час якого  затверджено проектно-кошторисні документації на проведення ремонтних робіт закладів соціальної сфери. Обговорено стан проведення капітальних ремонтів у закладах охорони здоров’я  Привільненської громади та створено комісію щодо взяття на облік та передачу в комунальну власність громади безхозного майна.
13 Лютого, 2018 р., 10:48
Минулого року за кошти субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури ОТГ Привільненською сільською радою реалізовано проект з реконструкції котельні дошкільного закладу «Бджілка» с.Привільне.
09 Лютого, 2018 р., 13:07
8 лютого в Привільненській ЗОШ відбулося методоб’єднання  вчителів іноземної мови Привільненської та Мирогощанської об’єднаних територіальних громад.
06 Лютого, 2018 р., 13:08
Працівники комунального підприємства «Господар» третій день поспіль «борються» із сніжними заметами. Результатом їх роботи є безперебійний підвіз дітей до освітніх закладів та регулярність маршрутних рейсів, оскільки кожна вулиця населених пунктів Привільненської ОТГ є розчищеною.
02 Лютого, 2018 р., 09:57
П’ять учнів Привільненської громади стали переможцями обласного етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки „Новорічна композиція” та отримали дипломи переможців за високий рівень виконання робіт від комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.
31 Січня, 2018 р., 09:19
Голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк та вуйт гміни Рацеховіце (Республіка Польща) Marek Gabzdyl нещодавно підписали Угоду про міжнародну співпрацю.
30 Січня, 2018 р., 15:41
26 січня з робочим візитом до Привільненської сільської ради завітали партнери громади з Республіки Польща – вуйт гміни Рацеховіце Marek Gabzdyl, директор дошкільного закладу Irena Holboj та проектний менеджер Agnieszka Kursa.
30 Січня, 2018 р., 15:34
На черговому засіданні 23-ї сесії Привільненської сільської ради було призначено керівника КЗ «Привільненська амбулаторія загальної практики сімейної медицини», внесено зміни до бюджету сільської ради, розглянуто ряд земельних питань та звернень щодо надання субвенцій районному та державному бюджетам з бюджету Привільненської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь