Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Січня, 2018 р., 09:19
Голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк та вуйт гміни Рацеховіце (Республіка Польща) Marek Gabzdyl нещодавно підписали Угоду про міжнародну співпрацю.
30 Січня, 2018 р., 15:41
26 січня з робочим візитом до Привільненської сільської ради завітали партнери громади з Республіки Польща – вуйт гміни Рацеховіце Marek Gabzdyl, директор дошкільного закладу Irena Holboj та проектний менеджер Agnieszka Kursa.
30 Січня, 2018 р., 15:34
На черговому засіданні 23-ї сесії Привільненської сільської ради було призначено керівника КЗ «Привільненська амбулаторія загальної практики сімейної медицини», внесено зміни до бюджету сільської ради, розглянуто ряд земельних питань та звернень щодо надання субвенцій районному та державному бюджетам з бюджету Привільненської сільської ради.
30 Січня, 2018 р., 10:39
       28 січня 2018 року народний жіночий ансамбль «Джерело» та дитячий вертеп Привільненської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідали  Смизьку ОТГ , де прийняли участь у ІІ Різдвяному фестивалі Смизької ОТГ  “Україна хоче миру”, який відбувся під девізом “Ми так хочемо миру, усі, щоб пробігтись по свіжій росі. Ми хочемо злагоди й миру, щоб усі-усі дружили!”
29 Січня, 2018 р., 17:58
26 січня Привільненська громада святкувала 10-річний ювілей дошкільного закладу «Бджілка».
29 Січня, 2018 р., 16:43
26 січня офіцери Головного управління ДСНС України у Рівненській області в урочистій атмосфері вручили голові Привільненської об’єднаної територіальної громади Дубенського району Юрію Момотюку сертифікат на отримання пожежного автомобіля для місцевої добровільної пожежної дружини «ФЕНІКС».      До підвищення рівня безпеки Привільненської громади долучився й вуйт гміни Рацеховіце пан Marek Gabzdyl та подарував Привільненській добровільній пожежній команді сумку медично-рятувального спорядження й запросив привільненських добровольців в гміну Рацеховіце для вивчення досвіду роботи польських добровільних пожежних команд.
29 Січня, 2018 р., 16:10
25 січня в межах проекту «Місток між владою та громадою», який втілює Інститут аналізу державної та регіональної політики за фінансової підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження» до Привільненської ОТГ завітали представники Ресурсного центру розвитку місцевої демократії в Рівненській області. В ході зустрічі було проаналізовано можливості запровадження форм безпосередньої участі мешканців у формуванні та реалізації місцевої політики.
22 Січня, 2018 р., 09:14
19 січня на джерелі Бездна, в с.Привільне, пройшло врочисте освячення води.
16 Січня, 2018 р., 12:40
Привільненська громада в 2017 році зайняла перше місце за капітальними видатками на одного мешканця  та друге місце за фінансовою спроможністю в рейтингу об’єднаних територіальних громад Рівненщини. Відчутні позитивні зміни прийшли в заклади освіти, культури та медицини. Істотно розвивається інфраструктура та рівень надання комунальних послуг населенню громади. Оновлюється матеріально-технічна база закладів соціальної сфери.
03 Січня, 2018 р., 09:22
Щоб переглянути сюжет - перейдіть будь ласка на дане посиланя:?   http://ndtv.com.ua/videosyuzheti/novorichniy-podarunok-molodavskim-dityam-dityachiy-sadochok-video/ 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь