Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Жовтня, 2023 р., 12:18
Уже вдруге представники Привільненської громади долучилися до волонтерської діяльності з відбудови помешкань жителів Кочубеївської громади, що на Херсонщині. Протягом тижня вдалось відремонтувати два будинки та здійснити ремонтні роботи з перекриття даху для 5 будинків.
04 Жовтня, 2023 р., 16:35
Керівник Привільненської громади Юрій Момотюк та керівник керуючої компанії з розбудови індустріального парку HEMPY UA Олексій Большов прийняли участь у міжвідомчій нараді щодо створення та функціонування індустріальних парків у Рівненській області.
04 Жовтня, 2023 р., 13:47
1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці в Будинку культури с.Привільне було проведено благодійний захід "ВІРЮ в ЗСУ" присвячений Дню Захисників та Захисниць України, що зібрав у скарбничку допомоги ЗСУ 60 774 гривні. Дані кошти будуть використанні для придбання дрону військовослужбовцю Привільненської громади Вадиму Лазику (жителя с.Молодаво).
04 Жовтня, 2023 р., 13:46
Ми будемо пам'ятати! Ми будемо розповідати про кожного своїм дітям, онукам, правнукам, будемо згадувати у молитвах... ВОЇНИ СВІТЛА… Вони – перші на захисті добра, один великий біль... Якби не хотілося говорити цих слів, якби не хотілося у гарячу літню пору нести ніжні квіти, щоб устелити останню дорогу Захиснику, якби не хотілося бачити і чути плач матерів, батьків, молодої дружини з дитиною, але все це не сон – сувора реальність, з якою потрібно продовжувати жити далі...
29 Вересня, 2023 р., 17:42
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають 30 вересня, в Рівненська обласна бібліотека відбулися урочистості. Підсумувати рік роботи книгозбірень області та відзначити кращих зібралися представники влади, творчих спілок, громадських об’єднань, науковці, партнери.
25 Вересня, 2023 р., 13:34
Протягом квітня-серпня 2023 року представники Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників були долучені до числа 15-ти учасників всеукраїнської групи педагогів закладів та установ освіти з Львова, Дніпра, Одеси, Вінницької, Черкаської областей що спільно працювали над розвитком учнівського самоврядування у закладах освіти. А впродовж 20-24 вересня 2023 року двоє представників Привільненської громади взяли участь у робочому візиті до м.Варшава, як Амбасадори учнівського самоврядування.
22 Вересня, 2023 р., 17:30
В рамках проєкту «Аселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд на місцевому рівні» протягом 20-21 вересня в Привільненській громаді було проведено тренінг з надання домедичної допомоги потерпілому. В ході навчання було розглянуто та відпрацьовано дії в червоній та жовтій зонах небезпеки:
22 Вересня, 2023 р., 13:41
Нещодавно до Привільненської громади було доставлено гуманітарний вантаж із Фінляндії. Вже сьогодні, два медичні ліжка з електроприводом, 36 упаковок памперсів для дорослих, костилі, ходуни, медичні рукавиці та інші медичні засоби передано працівникам Сумської обласної клінічної лікарні котра на жаль переповнена постраждалими від війни українцями.
15 Вересня, 2023 р., 08:59
Співпраця Привільненської громади та волонтерів із Фінляндії продовжилася через суттєву підтримку освітньої сфери потужними комп’ютерами та проекторами. Наші гості не лишили повз своєї уваги жоден заклад освіти, для котрих передали 40 комп’ютерів та 10 проекторів, які забезпечать надання якісних освітніх послуг для більше 700-та дітей нашої громади. Цінним подарунком також стала листівка підтримки українських дітей передана нам учнями однієї зі шкіл Фінляндії. Також для шкіл та бібліотек було подаровано чимало англомовних книг.
06 Вересня, 2023 р., 15:01
У серпні місяці 2023 року розпочато формування проекту державного бюджету України на 2024 рік. Зважаючи на те, що Україна перебуває другий рік у стані війни,  левова частка надходжень спрямована на оборону.  Незважаючи на це, важливим аспектом є необхідність зберегти економіку, втримати функціонування інфраструктури громад, мережу соціальної сфери, забезпечити стабільне надходження податків до державного та місцевих бюджетів аби не допустити краху економіки держави та мати можливість забезпечити нормальне життя людей і надійну підтримку збройним формуванням з метою забезпечення захисту країни та її громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь