Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Травня, 2023 р., 19:47
В рамках реалізації екологічного проєкту «Органічний малиновий бізнес» за підтримки швейцарської програми «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі (ОТ4D)» на базі Привільненського ліцею започатковано інноваційну роботу екологічного гуртка та виділено земельну ділянку для проведення науково-дослідницької діяльності. Для забезпечення повноцінної роботи закладу освіти, в рамках даного проекту  придбано міні-трактор Скаут TY-254.
18 Травня, 2023 р., 14:48
18 травня 2023 року, завітав столітній ювілей до мешканки села Іваннє Павлюк Надії Карпівни.  Окрім вітань від рідних, близьких та односельців,  долучилось і   керівництво  Привільненської громади.
18 Травня, 2023 р., 10:32
Вишиванка - це національна святиня, свого роду генетичний код народу, що закладений в українцях з самого народження та відображає нашу національну приналежність, неповторну ідентичність та самобутність. Одягаючи вишиванку, кожен з нас з гордістю почуває себе українцем з багатовіковою культурою та традиціями. Адже у День вишиванки ми демонструємо не тільки свою єдність, незламність та глибоку любов до Батьківщини, а й прагнемо захистити духовно-культурне надбання наших предків.
17 Травня, 2023 р., 13:35
Нещодавно проведено другу діалогову зустріч представників освіти, батьків та органу місцевого самоврядування на тему “Шляхи розвитку сфери освіти Привільненської ТГ”.
16 Травня, 2023 р., 13:01
Предметні класи закладів освіти та бібліотеки Привільненської громади поповнились унікальними виданнями  на основі великого фактологічного матеріалу, що відтворює подробиці різних періодів життя та творчості Великого Кобзаря (за авторства письменника, дослідника, доктора філософських наук Жадька Віктора Олексійовича). Понад 60 книг із серії «Шевченкіана для освітян», 14 видань художньої виставки, тематичні аудіо-диски та закладки до книг подаровано громаді Благодійним фондом «Велика родина».
15 Травня, 2023 р., 16:18
14 травня у Будинку культури с.Привільне проходив благодійний захід на підтримку ЗСУ приурочений до Дня Матері «Помолись за мене, мамо». Учасниками патріотичного концерту стали вихованці Привільненського садочку «Бджілка», дитячі танцювальні та вокальні колективи Привільненського ліцею, аматорські колективи Будинку культури с.Привільне.
08 Травня, 2023 р., 17:58
Про розвиток державно-приватного партнерства, переробку та збут екологічної продукції з доданою вартістю та професійно-технічну екологічну освіти в навчальних закладах у Привільненській громаді спілкувалися представники влади, бізнесу, активу громади, освітяни та представники почесної місії Державного секретаріату та Посольства Швейцарії.
01 Травня, 2023 р., 09:45
Фахівці Привільненської громади мали можливість взяти участь у дводенному тренінгу-нетворкінгу «Від ідеї до проєкту», що був проведений в рамках проекту «Мегагромади», що впроваджується за підтримки Програми USAID АГРО.
25 Квітня, 2023 р., 15:32
25 квітня 2023 року в Привільненській громаді відбулася діалогова зустріч на тему “Шляхи розвитку сфери освіти Привільненської ТГ”. В ході зустрічі представники місцевої влади, освітяни і батьки учнів сільських шкіл обговорили можливості розвитку освітньої галузі у сільських закладах загальної середньої освіти.
20 Квітня, 2023 р., 09:37
Нещодавно Привільненську громаду відвідали волонтери, котрі передали учням Привільненського ліцею декілька десятків дитячих листів підтримки, побажань миру й добра від учнів однієї зі шкіл Фінляндії. В цей же день наші діти написали листи-відповіді, подяки за підтримку з України котрі уже прямують до Фінляндії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь