Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2023 р., 12:56
В ході реалізації проєкту «Ділимося хлібом» люди, що вимушено покинули свої домівки та проживають на території Іваннівського старостинського округу, колектив Іваннівського закладу дошкільної освіти в День Єднання об'єдналися в одну родину з єдиною метою – поділитися краплею добра із військовослужбовцями ЗСУ, що нині боронять нашу Україну. Випечені духмяні сухарики були передані волонтерам, для доставки  нашим захисникам у зону бойових дій.
17 Лютого, 2023 р., 16:42
В ході навчання експерт Анна Луцько розкрила особливості боротьби з хворобами та шкідниками малини, а також занурила слухачів у світ агрохімії дозволеної в органічному ягідництві.
16 Лютого, 2023 р., 15:01
Уже майже рік український народ у єдності протистоїть жорстокому та неспровокованому російському вторгненню. Із винятковою мужністю, стійкістю українці продовжують захищати свою країну, бачення її як вільної та демократичної європейської держави. Ми розуміємо, що наша сила в єдності!
15 Лютого, 2023 р., 17:55
Щорічно 15 лютого відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав - День пам'яті. Цьогоріч виповнилося 34 роки з дня виведення військ з Афганістану. 
15 Лютого, 2023 р., 15:59
В ході зустрічі колегам з Польщі було презентовано можливості роботи громади, закладівустанов в умовах воєнного стану. Розповіли про досягнення та поділились із проблемами, що виникають в ході роботи українських громад в період війни. Обговорили можливі напрямки міжнародної співпраці на 2023 рік.
10 Лютого, 2023 р., 11:54
9 лютого на території привільненської громади з робочим візитом перебував керівник Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Разом із сільським головою керівник обласної ради привітали 30 учасників Привільненської громади, що проходять навчання "Органічний малиновий бізнес", що викладається в рамках швейцарського проекту програми OT4D "Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах". Після презентації громади та досвіду роботи громади в розвитку міжмуніципального співробітництва в сфері освіти Андрій Карауш відвідав школи, садочки, амбулаторії, ФАПи, ЦНАП, будинки культури, бібліотеки, швейні майстерні, комунальне підприємство та місцеву пожежну команду,  котельні, стадіони та укриття громади.
09 Лютого, 2023 р., 15:32
Загалом, проектом заплановано проведення 3-х теоретичних навчальних модулів та 3-х практичних на діючому органічному ягідному господарстві Рівненщини.
03 Лютого, 2023 р., 17:02
Серед 36 питань порядку денного чергової сесії Привільненської громади розглянуто питання щодо затвердження результатів роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії Індустріального парку “HEMPY UA”, що буде розбудовуватися на території громади.
02 Лютого, 2023 р., 15:30
Сьогодні для ВЧ  було передано автомобіль Volkswagen Transporter для виконання бойових завдань військовослужбовцями підрозділу. Уже завтра, даний транспортний засіб відправляється в зону бойових дій.
24 Січня, 2023 р., 10:54
Як і обіцяли повідомляємо, що придбаний громадою автомобіль доставлено військовослужбовцям ЗСУ  для виконання бойових завдань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь