Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2023 р., 10:07
Для забезпечення потреб виконання бойових завдань однієї з ВЧ де проходить службу наш мешканець громади Вячеслав Зіновій Привільненською громадою придбано та передано повнопривідний автомобіль Mitsubishi L200.
29 Серпня, 2023 р., 09:08
29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України...
27 Серпня, 2023 р., 19:03
27 липня у Будинку культури с.Привільне було проведено благодійний концерт приурочений 32-й річниці Незалежності України "Молюсь за тебе Україно!", на якому було зібрано 26 400 гривень для підтримки ЗСУ.
26 Серпня, 2023 р., 15:02
Сьогодні 26 серпня жителі Привільненської громади долучилися до щорічного Всеукраїнського забігу " Шаную воїнів, біжу за героїв України". На жаль, на війні ми втрачаємо рідних, друзів, знайомих... Тому, забіг не лише є символічним актом вшанування пам'яті героїв, але й сприяє об'єднанню громади, підвищує усвідомлення значущості миру та свободи.
25 Серпня, 2023 р., 09:16
Волонтери із Фінляндії в черговий раз особисто привезли та передали гуманітарний вантаж для забезпечення потреб медичних закладів. Найближчим часом дана допомога буде передана в медичні заклади, що цього потребують.
24 Серпня, 2023 р., 09:59
Роки Незалежності стали для всіх нас випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність та патріотизм. Нинішній є одним з найскладніших за всю історію сучасної України.
23 Серпня, 2023 р., 17:58
Організатори акції - Благодійний Фонд "Альфа-Браво" ALPHA BRAVO разом з благодійним фондом Дія Нації та школою цивільної безпеки VОЇN. Захід для наших учнів став можливий за підтримки та сприяння налагодженню партнерства із «Альфа-Браво» керівництвом місцевої компанії "Агро-Класік".
23 Серпня, 2023 р., 09:00
Золотий як жито і як небо синій.
18 Серпня, 2023 р., 09:55
17 серпня до Привільненської громади завітали представники громадських організацій та медіа з Чехії. Після презентації діяльності Привільненської громади та спілкування із керівниками закладів, установ було підписано Меморандум про партнерство та співпрацю у сфері культури та освіти, розвитку молодіжного середовища, екології та ініціатив, що сприятимуть економічному розвитку територій.
14 Серпня, 2023 р., 13:23
Для забезпечення потреб виконання бойових завдань однієї з ВЧ де проходять службу декілька мешканців нашої громади придбано та передано автомобіль Peugeot boxer. Для виконання бойових завдань авто доставлено військовослужбовцем Василем Луцюком. Автомобіль придбано за рахунок коштів працівників виконавчого апарату, закладів та установ Привільненської громади. Дякуємо кожному, хто долучився до важливої справи, що наближає нашу перемогу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь