Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Листопада, 2022 р., 15:22
2 листопада став знаменним днем для Привільненської громади – підписання Меморандуму про співпрацю із компанією HEMPY UA, що передбачає координацію дій для побудови екологічного Індустріального парку. Захід відбувся в ході проведення сесії Привільненської сільської ради, а загальну концепцію розвитку парку презентовано Вірою Ульянченко, котра в попередні роки була керівником офісу Президента України, губернатором Київщини та народним депутатом України.
27 Жовтня, 2022 р., 15:28
В рамках проекту «Ділимося хлібом» у Привільненському молодіжному центрі проведено майстер клас із випікання медових пряників та їх яскравого оформлення. Така діяльність згуртувала учасників у щирому спілкуванні, корисній праці та співі української пісні.
18 Жовтня, 2022 р., 10:02
Прощання відбудеться завтра 19 жовтня: 10.00 – майдан м.Рівне 13.00 – поховання у с.Привільне.
14 Жовтня, 2022 р., 09:10
Вітаємо всіх чоловіків і жінок — захистників і захисниць України. Поки є герої, що попри всі тяготи захи-щають мирне майбутне наших дітей від брехливого під-ступного ворога, ми обов'язково переможемо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони і не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєданились та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного. І ще, з'ясувалось що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, хто такий захистник України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі — наші захистники. Гордимось та молимось за кожного захисника — воїни України! Бережи Боже Україну та її захисників!  
02 Жовтня, 2022 р., 13:31
Сьогодні, 2 жовтня, хочеться привітати вас від щирого серця з професійним святом — Днем вчителя! Хай ваша невтомна праця завжди знаходить відголоски у душах, розумах та серцях старанних учнів. Спасибі вам за невтомну працю, важливі настанови, життєві уроки і терпіння! Хай ваша мудрість та велике серце завжди будуть відрадою для майбутніх учнів. Мирного неба, світлих думок і душевної гармонії!
17 Вересня, 2022 р., 12:58
З Днем рятувальника поспішаємо привітати всіх, хто виконує цю важливу роботу день за днем, 24 години на добу. Спасибі вам за те, що ризикуючи своїми життями, ви рятуєте чужі, за вашу неймовірну мужність і героїчну відвагу! Нехай Бог віддячить за ваші подвиги миром, щастям і благополуччям!
13 Вересня, 2022 р., 15:05
9 вересня на базі Привільненського ліцею стартувала реалізація проекту «CLEAN» - Навчальна програма з кругового дизайну. Учні та педагоги, спільно із «Інститут креативного міста» спілкувалися на тему «Reuse» - Основи кругового предметного дизайну та цифрового виробництва. На наступному занятті учасники проекту говоритимуть про генерування дизайн ідеї та перейдуть до створення цифрової моделі.
12 Вересня, 2022 р., 11:27
Депутатським корпусом було надано фінансову підтримку комунальному підприємству «Господар», виділено кошти для військовослужбовців, затверджено кошторисні розрахунки проведення робіт з поточного ремонту вулиць населених пунктів громади. В ході роботи також було внесено зміни до місцевого бюджету громади та затверджено структуру та погоджено штатний розпис закладів освіти.
11 Вересня, 2022 р., 16:22
За співпраці із Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Глобального фонду для фондів громад в Привільненській громаді проведено перший захід із тимчасово переміщеними особами з випікання пирогів. В ході роботи учасники заходу мали можливість поспілкуватися, стати на один крок відкритішими один до одного та поділитися виготовленою випічкою з внутрішньо переміщеними людьми, що з поважних причин не мали можливості відвідати захід.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь