Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Серпня, 2022 р., 11:16
На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш істо-ричний дух, це наша  гордість, слава і велич нації, адже синьо-жовті кольори на прапорі мають щонайменше тисячолітню історію і сягають часів Київської Русі та Галицько-Волинського князівства.
18 Серпня, 2022 р., 10:23
Просимо представників бізнесу та мешканців Привільненської громади пройти опитування, що проводиться Привільненською громадою в рамках реалізації проекту  "Пілотне впровадження ініціативи із розвитку громад" в рамках програми USAID “АГРО”. Така співпраця передбачає роботу, що сприятиме місцевому економічному розвитку та розвитку місцевого бізнесу.
10 Серпня, 2022 р., 15:55
Привільненська, Гощанська та Рівненська громади, за співпраці із Агенцією регіонального розвитку Рівненської області в числі 6 груп громад з Рівненської, Волинської, Тернопільської, Чернігівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей-партнерів проекту "Пілотне впровадження ініціативи із розвитку громад" в рамках програми USAID “АГРО”. Така співпраця передбачає роботу, що сприятиме місцевому економічному розвитку та розвитку місцевого бізнесу.
06 Серпня, 2022 р., 10:10
Вдруге поспіль наш земляк  Микола Синюк приніс Україні першу золоту нагороду Чемпіонату світу з параканое  у Галіфаксі. Дистанцію 200 м в класі KL2 Синюк подолав за 42,97 секунди. Срібний призер британець Давід Філліпсон відстав майже на секунду (43,95). Про це інформують на сторінці «Веслування України».
05 Серпня, 2022 р., 11:29
Нещодавно, два автомобілі Volkswagen Transporter відправилися до військовослужбовців  Запорізької області. Авто придбані за зібрані волнтерами в Енергодарі кошти, а транспортовані на територію України підприємцем Привільненської громади. Від Привільненської громади військовослужбоцям  передано 10 маскувальних сіток, понад 400 кг. продуктів харчування(м'ясні та овочеві консерви, паштети, сухі сніданки, супи, вермішель, крупи, вівсяні пластівці, мюслі, кава, печиво, вафлі) та засоби гігієни.
28 Червня, 2022 р., 09:32
28 червня 1996 Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України - першу Конституцію незалежної української держави. Саме тут закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.
27 Червня, 2022 р., 11:30
Привільненська громада працює над підвищенням рівня безпеки мешканців в умовах воєнного стану. А одним із найголовніших напрямків роботи в даній ситуації стало питання щодо створення умов з метою підвищення рівня безпеки для мешканців. Відтак, на черговій сесії сільської ради 24 червня, одноголосним рішенням депутатського корпусу затверджено кошторисні розрахунки вартості поточного ремонту споруди цивільного захисту в с.Бортниця та встановлення системи оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях в адміністративному центрі та у кожному з трьох старостинських округів громади. Затверджено План реагування на надзвичайні ситуації та план заходів щодо забезпечення охорони врожаю від пожеж на території Привільненської громади.
10 Червня, 2022 р., 11:37
В рамках грантової гуманітарної програми швидкого реагування «Гуманітарна солідарність», що реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. тимчасово переміщені особи, що нині мешкають на території Привільненської громади отримують допомогу в вигляді продуктів довготривалого зберігання.
10 Червня, 2022 р., 11:33
8 червня Привільненською громадою були проведені роботи з демонтажу «Пам’ятнику чекістам і радпартактиву», що знаходився в районі «Луцького перехрестя» поблизу с.Панталія. За таке рішення одноголосно проголосували депутати громади 31 травня 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь