Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Червня, 2022 р., 11:33
8 червня Привільненською громадою були проведені роботи з демонтажу «Пам’ятнику чекістам і радпартактиву», що знаходився в районі «Луцького перехрестя» поблизу с.Панталія. За таке рішення одноголосно проголосували депутати громади 31 травня 2022 року.
10 Червня, 2022 р., 11:30
Сьогодні педагогами Іваннівської гімназії проведено надважливий виховний захід на тему безпеки підлітків в умовах воєнного стану, безпеки вдома, на вулиці та мережі Інтернет. А унікальністю заходу стало його проведення за допомогою Багатофункціональної сенсорної Smart панель «Energy star», завдяки чому година пролетіла в захоплюючих завданнях зі складання пазлів, формування логічних рядів, планування літнього дозвілля за допомогою планшетів і Smart панелі.
06 Червня, 2022 р., 17:31
З 1 червня 2022 року відновили свою роботу державні реєстратори відділу центру надання адміністративних послуг Привільненської сільської ради у сфері речових прав на нерухоме майно. Однак під час воєнного стану діють певні обмеження на здійснення реєстраційних дій.
06 Червня, 2022 р., 09:46
Привільненській громаді надійшов гуманітарний вантаж у вигляді автомобілю швидкої допомоги та медичного обладнання від справжніх друзів України із Фінляндії. Найближчим часом він стане потужним підсиленням у роботі медиків та допоможе рятувати життя людей.
24 Травня, 2022 р., 09:00
На жаль, ще один Герой, мешканець нашої громади, який виявивши стійкість і мужність, загинув у бою з рашистами, захищаючи Україну і кожного з нас.
18 Травня, 2022 р., 14:50
6900 мешканців та 5400 тимчасово переміщених осіб нині проживають у Коломацькій громаді Харківської області. Радіємо, що мали можливість долучитись до гуманітарного вантажу для даної громади та допомогти медичними засобами/препаратами людям, що нині втратили свої домівки.
17 Травня, 2022 р., 09:45
В ході реалізації проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах – фаза ІІ (SСR-II)», що реалізується ПРООН в рамках кластерної ініціативи «Покращення доступу вразливих груп населення до адміністративних послуг» у Привільненському центрі надання адміністративних послуг встановлено комплекс біометричного обладнання для оформлення та видачі паспорта громадянина України.
16 Травня, 2022 р., 12:53
Близько 500 кг спеціальних медичних засобів для надання кваліфікованої медичної допомоги, витратні матеріали, дезінфікуючі засоби та засоби гігієни, милиці тощо, для лікування поранених військовослужбовців та надання ургентної хірургії особам, що постраждали внаслідок агресії росії  нещодавно доставлено в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги ім.проф. О.І.Мещанінова та ДУ «Інститут загальної та невідкладної хірургії ім. В.Т.Зайцева Національної академії медичних наук України».
16 Травня, 2022 р., 12:52
Внутрішньо переміщені особи, що проживають на території Привільненської громади в рамках благодійної акції «Сади перемоги» отримали насіння буряка, моркви, капусти, огірків, гороху, редьки тощо.
12 Травня, 2022 р., 13:03
У квітні 2022 року амбулаторії Привільненської громади увійшли до числа 30-ти медичних закладів Рівненської,  Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей, що отримали  "Програмно-апаратний комплекс для телемедицини" у рамках проекту ПРООН "Посилення стійкості громади – фаза ІІ" при фінансовій підтримці посольства Великої Британії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь