Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Серпня, 2019 р., 16:42
24-25 серпня на території громади проведено святкові концерти в Будинку культури с.Привільне та клубі с.Бортниця. Обидва заходи вдалися на славу, а підтвердження тому переповнені зали, гучні оплески та щирі посмішки глядачів. 
23 Серпня, 2019 р., 18:58
Депутати Привільненської ОТГ підтримали ініціативу розвитку міжмуніципального співробітництва громади та надали згоду на організацію співробітництва між Привільненською, Мирогощанською та Тарагаканівською ОТГ у сфері функціонування комунального закладу «Мистецька школа» Мирогощанської сільської ради.
23 Серпня, 2019 р., 18:43
В процесі завершення ремонт частини (більше 500м) дороги загального користування по вул.Центральна в с.Привільне. Вартість виконаних робіт сягає близько 1,5 мільйони гривень місцевого бюджету.
23 Серпня, 2019 р., 18:41
Проведено капітальний ремонт внутрішньої частини приміщення, закуплено нові меблі та облаштовано душові кабіни.
23 Серпня, 2019 р., 17:45
На спільному засіданні виконавчого комітету та депутатів Привільненської ОТГ прийнято рішення про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади сіл Малі Сади, Великі Сади та Придорожне Малосадівської ради до Привільненської ОТГ.
23 Серпня, 2019 р., 17:37
23 серпня відбулось спільне засідання виконавчого комітету та депутатів Привільненської ОТГ на якому розглянуто  25 питань порядку денного та понад 20-ть звернень громадян.
23 Серпня, 2019 р., 11:03
На запрошення народного депутата України 8-го скликання Олександра Дехтярчука, керівники Привільненської громади Юрій Момотюк та Петро Дуцький взяли участь у 4-му молитовному сніданку. Спільно з головами об’єднаних територіальних громад Юрій Момотюк зачитав молитву за нашу країну.
23 Серпня, 2019 р., 10:34
Протягом червня-серпня 2019 року на території громади проходили звіти керівників навчальних та дошкільних закладів Привільненської об’єднаної територіальної громади. В ході звітів було проаналізовано пророблену за рік роботу та оцінено діяльність керівників навчальних накладів громади. На звітах керівників освітніх закладів були присутні керівництво громади, трудові колективи, батьки та громадськість. Загалом, діяльність керівників закладів освіти визнано задовільною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь