Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2019 р., 12:15
Голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк взяв участь у круглому столі «Індустріальні парки: стимул розвитку Рівненщини». Захід організовано Рівненською агенцією із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів InvestInRivne Agency. Це спілкування стало першим з низки запланованих заходів для створення у області інвестиційних майданчиків.
25 Листопада, 2019 р., 12:12
Активні представники Привільненської ОТГ захистили 3 молодіжні проекти, що можуть бути профінансовані управлінням у справах дітей та молоді Рівненської ОДА: "Загін швидкого реагування Привільненської ОТГ", "Територія свідомих: Цілі сталого розвитку Привільненської ОТГ" та "Територія вільних думок та дозвілля".
20 Листопада, 2019 р., 12:23
Відкритий діалог керівника громади із мешканцями, представниками бізнесу, аграріїв, громадських активістів та молоді проведено в с.Іваннє.
18 Листопада, 2019 р., 17:06
Проектний менеджер Привільненської ОТГ Світлана Роїк взяла участь у зборах активу громади населених пунктів сіл Іваннє та Бортниця. В ході зустрічі було обговорено можливість активізації та включеності мешканців у життя територіальної громади. Важливості створення команди однодумців, котрі спільно працюватимуть задля розвитку громади, вирішення проблем та викликів, що постають перед нею.
15 Листопада, 2019 р., 17:51
В рамках реалізації проекту Бюджет участі Привільненської ОТГ, у Привільненській ЗОШ І-ІІІ ступенів клас біології привели у відповідність до сучасних норм. У класі навіть є манекет для проведення серцево-легеневої реанімації.
15 Листопада, 2019 р., 17:47
В рамках Всеукраїнської програми підтримки освітніх реформ в Україні"Демократична школа" в Привільненській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено робочу зустріч із тренером проекту Володимиром Зилем. В ході зустрічі було розглянуто ряд питань, щодо пілотування онлайн-компоненту у форматі Всеукраїнського експерименту "Формування та оцінювання громадянських компетентностей у 5-9 класах закладів загальної середньої освіти".
15 Листопада, 2019 р., 10:40
За допомогою «Маленького набору для великих змін» педагоги та діти в доступній формі спілкуються про зміни. Про те, як працює реформа децентралізації, навчаються правильно сортувати сміття. Учні 3-го класу Привільнеської школи, в ході заняття, створювали людину-змінотворця та охарактеризували його такими рисами: активний, оптимістичний, відповідальний, енергійний, добрий та ввічливий. Уявляли себе в ролі змінотворця та що б вони зробили у своєму власному королівстві змін.
13 Листопада, 2019 р., 12:30
Привільненська ОТГ долучилася до флешмобу Асоціації Міст України "Поверніть гроші громад!"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь