Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2019 р., 11:30
Уродженець Привільненської ОТГ Микола Синюк здобув золото на чемпіонаті Європи з параканое.
17 Травня, 2019 р., 20:56
За підтримки Агенції регіонального розвитку та офісу ПРООН у Привільненській громаді проведено семінар «Органічне землеробство та його перспективи». Із аграріями, представниками професійно-технічних училищ Демидівки і Млинова, Мирогощанським аграрним коледжем та активними мешканцями громади спілкувались виробники органічної продукції та науковці.
16 Травня, 2019 р., 12:32
В Привільненській ОТГ вже сьогодні планують проведення ремонтних робіт в закладах освіти (косметичні ремонти класів, капітальні ремонти та оснащення 1-х класів, ремонт їдалень, коридорів, заміна дверей та утеплення фасаду. Встановлення 3-х дитячих майданчиків в селах Панталія, Молодаво Друге та Молодаво Третє та ін.). Для цього вже сьогодні депутатським корпусом виділено понад півмільйону гривень.
16 Травня, 2019 р., 12:29
Найближчим часом в Привільненській ОТГ розпочне роботу Центр з надання адміністративних послуг для населення. Наразі депутатським корпусом затверджено першочерговий перелік послуг, що можна отримати в даній установі.
15 Травня, 2019 р., 16:54
У 2019 році Привільненська ОТГ планує провести заміну системи опалення та встановитии новий твердопаливний котел у ще одному освітньому закладі громади. Молодавська ЗОШ стане останньою у списку переобладнаних освітніх установ з переводу на альтернативне паливо.
15 Травня, 2019 р., 16:52
15 травня відбулося засідання сесії Привільненської сілської ради на якому розглянуто 20 питань порядку денного та 10-ть звернень громадян.  Зокрема, депутатський корпус затвердив структуру, штатний розпис місцевої пожежної команди та ввели посаду спеціаліста з питань енергозбереження. Погоджено проведення на території громади І етапу військово-патріотичної гри «Джура» (Сокіл)
14 Травня, 2019 р., 16:29
У другу неділю травня у Будинку культури с.Привільне  відзначали День матері. Цей день вважається місяцем Пречистої Діви Марії.  В травні, коли Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві й відзначають День Матері.
08 Травня, 2019 р., 15:49
8 травня на території Привільненської ОТГ вшановано пам’ять односельчан, які загинули в боротьбі з фашистською Німеччиною та висловили слова подяки героям, що захищають нашу країну сьогодні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь