Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Вересня, 2019 р., 10:28
На символічне відкриття майданчику до Молодавської школи завітали керівники громади, експерт Львівського ХАБу Програми U-LEAD з Європою Наталія Миколайчук та майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу та Європи з веслування Василь Осійчук. Присутні подякували ініціативній групі громади, працівникам і учням закладу за ініціативність та побажали реалізувати ще більше успішних проектів.
26 Вересня, 2019 р., 10:27
Привільненська ОТГ увійшла у 7-ку громад Рівненщини номінантів телепроекту "Громада мрії". На конкурс було подано 63 різножанрові відеоматеріали.
25 Вересня, 2019 р., 17:53
В ході заходу керівництво та працівники Привільненської ОТГ коротко оповіли досягнення роботи у 2019 році та поділилися досвідом роботи громади в напрямку міжмуніципального співробітництва в сфері освіти.
18 Вересня, 2019 р., 12:40
Спортивно-ігровий майданчик влаштовано у с.Молодаво Третє. Проєкт Бюджет участі Привільненської ОТГ гарний спосіб реалізувати свою ідею для дітей, для себе та громади!
18 Вересня, 2019 р., 12:35
В рамках проєкту Бюджет участі Привільненської ОТГ, для дітей Молодавської ЗОШ  реалізували проєкт "Психологічно здорова та активна нація". Тепер, після насиченого уроку учні школи мають змогу порелаксувати, послухати музику, помалювати піском, відпочити та відновити сили для наступного уроку.
12 Вересня, 2019 р., 17:34
Привільненський ДНЗ "Бджілка" користується водою, яку гріє сонце, адже саме тут нещодавно влаштовано геліосистему (сонячний колектор). Потужність системи розраховано на 500 літрів води, якої вистає на всі три групи садочку та шкільну їдальню.
12 Вересня, 2019 р., 17:20
Ремонт проводиться за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ та співфінансується Привільненською сільською радою. Загальна вартість робіт понад 2 мільйони гривень.
12 Вересня, 2019 р., 11:08
Два роки тому, на території Привільненської громади розпочала свою роботу військова частина А2117. В святковий день військовослужбовці отримали нагрудні відзнаки учасника АТО та відзнаки за високі особисті досягнення у службовій діяльності, старанність та зразкове виконання службових обов’язків.
09 Вересня, 2019 р., 17:57
Гордою ходою, в колоні Привільненської ОТГ крокували понад 200 представників бюджетних установ Привільного, Молодава та Іваннівської сільської ради, члени виконкому, приватні підприємці та депутати громади. Дякуємо всім, хто долучився до свята!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь