Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Липня, 2019 р., 13:10
На території Молодавської ЗОШ І-ІІ ступенів розпочався «робочий безлад». Силами працівників навчального закладу та батьків, за підтримки Привільненської сільської ради проводиться капітальні ремонти внутрішніх приміщень школи. 
01 Липня, 2019 р., 13:05
Комунальне підприємство «Господар» та місцева пожежна команда тимчасово будуть сусідами. Власними силами обох підприємств (за фінансової підтримки Привільненської сільської ради) облаштовується база комунального підприємства, будується пожежне депо та облаштовується територія для зберігання будівельних матеріалів, техніки спеціального призначення, облаштовується пункт передрейсового огляду автотранспорту.
01 Липня, 2019 р., 13:02
Нещодавно, власними коштами бюджету Привільненської ОТГ відремонтовано частину вулиці вул.Першотравнева що в с.Привільне.
01 Липня, 2019 р., 10:58
Нещодавно Привільненська ОТГ підписали Угоду про партнерство із Проектом «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку», що передбачає:
25 Червня, 2019 р., 17:15
Проводиться капітальний ремонт (утеплення фасаду) філії Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів у с.Панталія. Варто зазначити, що в попередньому році році тут було замінено покриття даху, а незабарам на пришкільному подвір'ї з'явиться і новий дитячий майданчик.
25 Червня, 2019 р., 17:14
Наразі розпочато проведення ремонту вул.Першотравнева що у с.Привільне. Загалньа вартість робіт сягатиме 157 000 гривень.
31 Травня, 2019 р., 12:50
На запрошення командира військової частини Віталія Комара, голова Привільненської об’єднаної територіальної громади Юрій Момотюк прийняв участь у святкуванні четвертої річниці з моменту створення військової частини А1246, що розташована на території Привільненської об’єднаної територіальної громади.
27 Травня, 2019 р., 19:41
У зв’язку зі створенням на території міста Дубно військової частини А2755 Дубенським об’єднаним  міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки новоствореної військової частини проводяться зустрічі із населенням громад щодо набору громадян на військову службу. Така зустріч, на території Привільненської сільської ради (ОТГ) буде проведена 30 травня 2019 року.
24 Травня, 2019 р., 15:48
Традиційно, третій рік поспіль, 22 травня – виїзний день депутата Привільненської ОТГ. Депутатський корпус, члени виконкому та керівники закладів оглянули усі заклади соціальної сфери, інфраструктуру громади та приватні підприємства, що  є наповнювачами місцевого бюджету.
24 Травня, 2019 р., 13:00
Протягом 15-16 травня на території Привільненської ОТГ проходив І етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри  «Сокіл» (Джура). Учасниками заходу стали 24-ри команди із Дубенського району, Радивилівщини та м.Дубна, які отримали подяки за участь від Привільненської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь