Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Жовтня, 2019 р., 17:08
Привільненська ОТГ одна зі ста громад України - партнерів проекту "Маленький набір для великих змін". Проект покликаний пояснювати складні речі – такі, як реформи – на простих прикладах, через казки та ігри. Дану ініціативу реалізує Посольство Швеції в Україні спільно з громадською організацією "МІНЗМІН", проєктом "Абетка реформ" за підтримки Програми "U-LEAD" з Європою. Розроблені навчальні матеріали дозволять розібратися, у чому полягає суть змін, та змотивують втілювати маленькими кроками зміни в громадах. Адже процес реформ в Україні досить складний та багатогранний, інколи навіть дорослим важко розібратися у тому, що відбувається в країні. А з дітьми майже не говорять на тему реформ та важливих змін. Метою проєкту є розповісти дітям та їхнім батькам простою мовою в ігровій формі про реформи та актуальні зміни та заохотити мешканців громад, навіть найменших, стати частиною таких змін. Незабаром у навчальних закладах Привільненської ОТГ пройдуть «Уроки важливих змін», котрі за допосмогою «Маленького набору для великих змін» у доступній формі роз’яснять суть актуальних змін та реформ в Україні, показують, наприклад, як працює реформа децентралізації, або навчають, як правильно сортувати сміття.
24 Жовтня, 2019 р., 10:42
На території Рівненщини реалізовано унікальний проєкт «Перше Digital-сузір'я муралів на карті України». Один із 9-ти цифрових муралів створено в с.Привільне, що стало можливістю включення нашої території у три авто та велотуристичні маршрути. Проект, що реалізовано покликаний розвивати суміжні креативні індустрії, які в свою чергу посилюють туристичну привабливість та розвивають простори навколо. Це сучасне мистецтво, яке може навчити нас фантазувати і мислити. Створені мурали – своєрідні ребуси, в основу яких покладено Цілі сталого розвитку (ключові напрямки розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку). Нещодавно, такий арт-обєкт відкрито у Привільному, який популяризує Ціль сталого розвитку №3 "Забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх, у будь якому віці".
23 Жовтня, 2019 р., 15:50
Привільненська ОТГ запрошує мешканців громади прийняти участь у конкурсі «Бюджет участі Привільненської ОТГ»
21 Жовтня, 2019 р., 18:34
В рамках міжнародного навчального візиту керівництва об’єднаних територіальних громад Рівненщини, Житомирщини, Львівщини та Волині, сільський голова Привільненської громади підписав Угоду про наміри щодо розвитку подальшої співпраці із муніципалітетом міста Одранці (Республіка Словенія) у сфері місцевого розвитку.
21 Жовтня, 2019 р., 15:28
Під час відкриття Рівненського Міжнародного кінофестивалю «Місто мрії» відбулося нагородження переможців телепроекту "Громада мрії". Привільненська ОТГ в рамках конкурсу нагороджена за перемогу у номінації «Презентація громади».
19 Жовтня, 2019 р., 20:52
Сьогодні до Привільненської громади завітали представники 3-х потужних неурядових організацій Німеччини, що також співпрацюють з іншими країнами Європейського Союзу. В ході зустрічі було обговорено можливість майбутньої співпраці та її напрямки. Гості громади також ознайомились із об’єктами соціальної сфери та креативними майданчиками Привільненської ОТГ.
19 Жовтня, 2019 р., 20:50
За підтримки Програми U-LEAD з Європою з метою підвищення знань та вмінь для участі активних громадян в Бюджеті участі Привільненської ОТГ проводиться тренінг з написання якісних аплікацій форм проектів.
09 Жовтня, 2019 р., 11:11
Нещодавно силами комунального підприємства «Господар» та місцевої пожежної команди (за фінансової підтримки Привільненської сільської ради) побудовано пожежне депо. Спільна робота місцевої пожежної команди та добровільної пожежної команди «Фенікс» розпочато нещодавно, але вже не раз показала свою дієвість. У вересні 12-м рятувальникам Привільненської ОГТ представниками обласного управління ДСНС було вручено посвідчення про проходження спеціальної підготовки. Теоретичне та практичне навчання вогнеборці проходили на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області. На території комунального підприємства пожежне депо дислокуватиметься до моменту побудови в громаді Центру безпеки. Привільненська ОТГ підтримувала і надалі підтримуватиме належний рівень безпеки та сприятиме розвитку інфраструктури задля забезпечення належного рівня якості життя своїх мешканців.
08 Жовтня, 2019 р., 15:08
Сьогодні відбулося спільне засідання депутатського корпусу та виконавчого комітету Привільненської сільської ради на якому загалом було розглянуто 17 питань порядку денного та понад 20 звернень громадян. Серед питань порядку денного депутати розглянули та погодили проектно-кошторисні документації ремонтних робіт, внесли зміни до бюджету громади на 2019 рік, затвердили технічні документації із землеустрою з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів сіл Панталія та Черешнівка. Провели поділ земельних ділянок, що невдовзі будуть виставлені на аукціон для їх подальшої оренди та затвердили положення про порядок проведення конкурсу для керівників освітніх закладів громади та ряд інших питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь