Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Липня, 2019 р., 15:07
Протягом неділі техніка спеціального призначення та працівники комунального підприємства «Господар» працювали над благоустроєм сіл Іваннє, Бортниця та Зелене Привільненської ОТГ. За цей період вдалось навести лад на сільських кладовищах, пообкошувати узбіччя доріг, стадіон тощо. Приємно відмітити, що технікою до прибирання сільського кладовища доєднались і  приватні підприємці села Іваннє.
19 Липня, 2019 р., 12:27
16 липня відбулась історична подія Привільненської ОТГ – перше спільне засідання виконавчого комітету та депутатів Привільненської громади в склад яких долучились 8 депутатів із населених пунктів Іванніської сільської ради. Новообраних депутатів не тільки представили, а й відразу залучили до прийняття важливих рішень об’єднаної громади. Відтак, на сесії Привільненської сільської ради було розглянуто 25 питань порядку денного та понад 24-ри звернення громадян.
09 Липня, 2019 р., 20:23
Завдяки партнерству з компанією Енглер та Interschool, яка є виробником шкільного обладнання Interschool (ТМ) Привільненській школа поповнилася новим навчальним обладнанням. Комплект обладнання для навчального кабінету хімії Interschool (ТМ) сприятиме зростанню зацікавленості дітей у навчанні природничими науками.
08 Липня, 2019 р., 17:17
Гарною традицією Привільненської ОТГ є відзначення одного з найбільш таємничих і магічних свят, що дісталося нам від наших пращурів Івана Купала, яке відбулось у ніч з 6-го на 7-ме липня на території с.Молодаво Перше. Театралізоване дійство, святковий концерт, багаття, конкурси та розваги просто неба цього вечора об’єднали членів Привільненської ОТГ, ряди якої вже поповнили представники Іваннівської громади. 
05 Липня, 2019 р., 19:07
В Привільненській ОТГ розпочато ремонт вул.Квітнева, що у с.Дубрівка
01 Липня, 2019 р., 17:50
30 червня на території  Привільненеської ОТГ пройшли вибори депутатів до Привільненської сільської ради об'єднаної територіальної громади від сіл Іваннє, Бортниця, Зелене, Кривуха, Кліщиха та Лебедянка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь