Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Грудня, 2019 р., 18:39
Гарним подарунком до Святого Миколая для Привільненської громади стало відкриття перукарні в Привільному.
19 Грудня, 2019 р., 18:37
Віншування зі святом від місцевого підприємства «САМ-ЛЕВ» вже стало традиційним. З року в рік його працівники, за ініціативи директора Асатряна Самвела Артуши дарують гарний та передсвятковий настрій для виконавчого апарату Привільненської сільської ради. Щиро дякуємо за віншування та хорошу співпрацю!
17 Грудня, 2019 р., 12:11
Осучаснений кабінет біології, 4 смарт-телевізори, проектор та цифрова фото-камера поповнили навчальний "арсенал" навчального закладу громади. Нещодавно в Привільненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась презентація проектів "Сучасний кабінет біології сьогодні - здорова планета і нація в майбутньому" та " Світ медіа". Ідеї реалізовані завдяки активності педагогів та учнів в рамках проекту Бюджет участі Привільненської ОТГ. «Ми не побоялися чогось нового, вчились писати проекти, переробляли їх по декілька раз, відвідували тренінги та самовдосконалювались. І ось нашим навчальним закладом було виграно 2 проекти, які сприятимуть досягненню високих результатів у навчальному процесі» - говорить керівник проекту "Сучасний кабінет біології сьогодні - здорова планета і нація в майбутньому" Тетяна Довжик.
16 Грудня, 2019 р., 17:01
16 грудня Юрій Момотюк взяв участь у робочій зустрічі з напрацювання подальших кроків партнерських ініціатив між українськими громадами та муніципалітетами країн ЄС. Зустріч відбулася у Домі Децентралізації за участі делегації ЄС, представників Програми «U-LEAD з Європою», Асоціації міст України, Асоціації ОТГ. В ході заходу говорилось про подальший розвиток започаткованих партнерських відносин між українськими громадами та муніципалітетами країн ЄС, а також про успішні практики залучення інвестицій. Нагадаємо, що Привільненська ОТГ увійшла до складу 3-х громад України, які започаткували міжнародне співробітництво зі Словенією. Угоду про наміри співпраці між Привільненською ОТГ та муніципалітету міста Одранці (Республіка Словенія) у сфері місцевого розвитку було підписано в жовтні 2019 року.
14 Грудня, 2019 р., 10:11
13 грудня в Будинку культури с.Привільне відбулися Андріївські вечорниці, які супроводжувалися веселими співами, довгими дівочими посиденьками, гаданнями та жартами. У заході взяли участь аматори з Привільного, Молодава та Івання. Щиро дякуємо учасникам вечорниць за гарний настрій та збереження українських традицій.
09 Грудня, 2019 р., 15:56
Учні Привільненської школи привітали з Днем Збройних сил України наших захисників військових частини, що дислокуються на території Привільненської ОТГ та подякували за мирне небо над головою.
09 Грудня, 2019 р., 13:31
До реалізації даного проекту залучено кошти субвенції на розвиток інфраструктури об'єднаних nериторіальних громад та кошти місцевого бюджету Привільненської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь