Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Березня, 2020 р., 14:52
26 лютого на базі Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено учнівський форум, що об’єднав понад 50 підлітків із 9 шкіл громад-партнерів міжмуніципального співробітництва в сфері освіти (Привільненська, Мирогощанська та Тараканівська ОТГ).
24 Лютого, 2020 р., 11:05
21 лютого за ініціативи сільського голови відбулися збори мешканців Малосадівської громади, що в грудні 2019 року доєдналася до Привільненської ОТГ та чекають на призначення дати виборів старости і депутатів.
17 Лютого, 2020 р., 11:52
Креативний захід «DISCO 80-90» Будинку культури с.Привільне об’єднав людей чотирьох поколінь у веселих конкурсах, споминах та дискотеці минулих років. Винагородою участі в заході стали гарний настрій та чудові подарунки від Привільненського Будинку культури.
11 Лютого, 2020 р., 10:50
Запрошуємо територіальну громаду на цікавий захід, що організовується Привільненською ОТГ спільно із BRITISH COUNSIL, ГО "Молодіжна платформа" - тренінг "Активні громадяни". Реєстрація за посиланням: Зареєструватись на тренінг
20 Січня, 2020 р., 23:18
Другий рік поспіль народний аматорський колектив «Джерело» будинку культури с.Привільне є учасником відкритого фестивалю різдвяних віншувань «Радуйся, земле, Син Божий народився», що проводиться Бугринською об’єднаною територіальною громадою. Цьогоріч, найкращі слова з нагоди різдвяних свят бугринській громаді та гостям заходу побажали керівники Привільненської ОТГ та запросили колег на різдвяні піснеспіви до нашої громади.
17 Січня, 2020 р., 11:41
Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» представив рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України. Рейтинг створений на основі аналізу 1 321 громади України до 100 тисяч мешканців 38 критерійними показниками. Привільненська об'єднана територіальнва громада посідає 6-те місце в рейтингу т інвестиційно привабливих громад Рівненщини 2020 року.
12 Січня, 2020 р., 21:10
В Привільненській ОТГ започатковано проведення різдвяного фестивалю. Цьогоріч Мультижанровий різдвяний фестиваль громади "Радуйся, земле!" об'єднав учнів, вихованців дошкільних навчальних закладів, творчі та аматорські колективи установ усієї громади. 
11 Січня, 2020 р., 16:22
За підсумками громадського голосування на території Привільненської ОТГ будуть реалізованими 11 проектів ініціативних груп громади, а це і 3-D окуляри в навчальних закладах, міні-басейн, нові дитячі майданчики, громадські зупинки та ін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь