Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Грудня, 2019 р., 13:07
Протягом 4  - 5 грудня, на базі Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020" у номінації "Історія". Учасниками конкурсу стали вчителі історії Ярославицької, Острожецької, Мирогощанської та Привільненської об’єднаних територіальних громад.
02 Грудня, 2019 р., 18:17
29 листопада, у своє 80-річчя, оновленна, усучаснена Молодасвька школа відкрила двері для гостей. Педагогічні ветерани, виспускники, учні, батьки і гості щиро раділи з нагоди гарного свята та надсилали найкращі слова віншувань ювілярці, педагогічному колективу та учням школи.
25 Листопада, 2019 р., 12:22
Голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк - учасник загальних зборів Асоціації об’єднаних територіальних громад що проходить сьогодні в м.Київ.
25 Листопада, 2019 р., 12:21
Коштами Привільненської ОТГ проводяться енергозберігаючі заходи (утеплення фасаду) приміщення ДНЗ "Сонечко" та клубу с.Молодаво Друге. Виконані роботи є першим етапом реалізації проекту. У 2020 році роботи будуть відновлені з метою утеплення фасаду приміщення ФАПу с.Молодаво Друге Привільненською ОТГ
25 Листопада, 2019 р., 12:18
Третя міжнародна конференція "Стратегічний розвиток та інвестиції" зібрала понад 400 представників з різних куточків України - громади-партнери Проекту DOBRE, міжнародні інвестори, експерти із стратегічного та інвестиційного розвитку. Серед 20 запрошених громад України, які не є партнерами Проекту від Рівненщини є Привільненська ОТГ. Навчаємось та радіємо за успіхи колег у співпраці з проектом, ну і звісно, маємо надію на те, що DOBRE з новою програмою прийде й до нас.
25 Листопада, 2019 р., 12:15
Голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк взяв участь у круглому столі «Індустріальні парки: стимул розвитку Рівненщини». Захід організовано Рівненською агенцією із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів InvestInRivne Agency. Це спілкування стало першим з низки запланованих заходів для створення у області інвестиційних майданчиків.
25 Листопада, 2019 р., 12:12
Активні представники Привільненської ОТГ захистили 3 молодіжні проекти, що можуть бути профінансовані управлінням у справах дітей та молоді Рівненської ОДА: "Загін швидкого реагування Привільненської ОТГ", "Територія свідомих: Цілі сталого розвитку Привільненської ОТГ" та "Територія вільних думок та дозвілля".
20 Листопада, 2019 р., 12:23
Відкритий діалог керівника громади із мешканцями, представниками бізнесу, аграріїв, громадських активістів та молоді проведено в с.Іваннє.
18 Листопада, 2019 р., 17:06
Проектний менеджер Привільненської ОТГ Світлана Роїк взяла участь у зборах активу громади населених пунктів сіл Іваннє та Бортниця. В ході зустрічі було обговорено можливість активізації та включеності мешканців у життя територіальної громади. Важливості створення команди однодумців, котрі спільно працюватимуть задля розвитку громади, вирішення проблем та викликів, що постають перед нею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь