Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2020 р., 11:44
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19” на території України запроваджено КАРАНТИН. У зв'язку з цим ПРОСИМО без нагальної потреби не відвідувати Привільненську сільську раду. В разі необхідності телефонувати на “гарячу телефонну лінію” за номером:(03656) 54-1-10,або писати на електронну адресу: pryvilne01@ukr.net. ПРОСИМО без нагальної потреби не покидати помешкання, адже COVID-19 нажаль не жарти - це наше з Вами життя!
13 Березня, 2020 р., 09:33
З приходом весни Привільненська ОТГ розпочала роботу над реалізацією заходів плану соціально-еконочіного розвитку з розвитку інфраструктури. Відтак, за рахунок коштів місцевого бюджету облаштовано майже 3 кілометри вуличного освітлення у селах Бортниця та Іваннє по вул. Клубна, Новоселів та Млинівська. Розпочаті роботі з облаштування вуличного освітлення продовжуватимуться й надалі.
13 Березня, 2020 р., 09:28
Нещодавно за кошти місцевого бюджету Привільненської громади було придбано автобус для підвозу дітей сіл Іваннє, Бортниця, Кривуха та Кліщиха до дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.
06 Березня, 2020 р., 13:22
В результаті реформи з децентралізації об’єднані територіальні громади отримали повноваження управління земельними ділянками поза межами населених пунктів, що відкриває нові можливості для наповнення місцевих бюджетів.
05 Березня, 2020 р., 16:30
Розуміючи, що покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні, у 2018 році Привільненська ОТГ змогла стати учасником другої фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою», що має на меті створення ЦНАПу.
05 Березня, 2020 р., 15:36
Громадська рада при Міністерстві розвитку громад та територій України та Громадська спілка «Український форум енергоефективності і відновлюваної енергетики» запрошують представників підприємств, організацій, фахової спільноти з питань енергоефективності та всіх зацікавлених сторін взяти участь у роботі першого Всеукраїнського онлайн-марафону енергоефективності та енергозбереження, який буде проведено з 23 по 27 березня 2020 року у форматі інтернет-відеоконференції.
03 Березня, 2020 р., 17:46
Сьогодні у Києві тривають публічні консультації щодо змін до Конституції України в частині децентралізації. Участь в обговоренні беруть представники з Рівненської, Київської, Житомирської, Чернігівської та Черкаської областей. У складі делегації з Рівненщини голова Привільненської ОТГ взяв участь в обговоренні змін до Конституції в частині місцевого самоврядування; можливостей та ризиків, що можуть принести конституційні зміни.
02 Березня, 2020 р., 14:57
Протягом 2-х днів зала засідань Привільненської сільської ради перетворилась в креативний простір для розвитку. Тренінг «Active Citizens» від British Councils об’єднав у навчанні 40 представників різних поколінь із 7 населених пунктів громади (Привільне, Молодаво, Іваннє, Бортниця, Малі Сади, Придорожне, Черешнівка).
02 Березня, 2020 р., 14:55
Робоча зустріч із керівником Проєкту "Розвиток громад" Корпусу Миру США в Україні щодо можливості залучення волонтера з розвитку громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь