Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Квітня, 2020 р., 11:29
Привільненська пожежна команда спільно із Добровольцями проводять змив площадок на території громади у місцях концентрації перебування людей.
06 Квітня, 2020 р., 11:28
На черговому засіданні депутатського корпусу та виконавчого комітету Привільненської ОТГ офіційно представили поліцейського офіцера громади та внесли зміни до бюджету на 2020 рік. Понад 220 тис.грн – підтримка медицини громади,  20 тис.грн – заходи дезінфекції території ОТГ, а  65 000 гривень виділено для оновлення основних засобів КП «Господар» та ін.
30 Березня, 2020 р., 18:28
Після довгих місяців навчань до команди фахівців Привільненської ОТГ доєднався дільничний офіцер поліції, котрий щодня працюватиме, задля підтримки правопорядку на території громади.
30 Березня, 2020 р., 18:04
Щодо інциденту вчорашньої пожежі заплави річки Іква поруч сіл Іваннє, Зелене та Панталія Привільненська сільська рада інформує, що дане питання знаходиться на контролі правоохоронних органів. Наразі проводиться попередній збір інформації.
25 Березня, 2020 р., 13:17
Завдяки громадській ініціативі "Посади тую біля Церкви" у Бортниці висаджено близько 160 метрів живого паркану на території Церковного дворику. Для реалізації ідеї, в громаді було ініційовано збір коштів "По туї від родини". Відтак, за кошти небайдужих родин було придбано 70 парканних туй, а 30 – додатково подарував продавець, після того, як дізнався про громадську ініціативу.
20 Березня, 2020 р., 15:04
Проект перебачає озеленення центральної частини Привільного, на що активісти громади виграли грант. Аби підтримати дану ініціативу та привести в належний вигляд цетральну частину громади, Привільненською сільською радою проведені роботи із завезення та рівняння грунту. Найблжчим часом будуть облаштовані бордюри та спільно висаджені саджанці сакур, магнолій та інших вічнозелених насаджень.
17 Березня, 2020 р., 11:44
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19” на території України запроваджено КАРАНТИН. У зв'язку з цим ПРОСИМО без нагальної потреби не відвідувати Привільненську сільську раду. В разі необхідності телефонувати на “гарячу телефонну лінію” за номером:(03656) 54-1-10,або писати на електронну адресу: pryvilne01@ukr.net. ПРОСИМО без нагальної потреби не покидати помешкання, адже COVID-19 нажаль не жарти - це наше з Вами життя!
13 Березня, 2020 р., 09:33
З приходом весни Привільненська ОТГ розпочала роботу над реалізацією заходів плану соціально-еконочіного розвитку з розвитку інфраструктури. Відтак, за рахунок коштів місцевого бюджету облаштовано майже 3 кілометри вуличного освітлення у селах Бортниця та Іваннє по вул. Клубна, Новоселів та Млинівська. Розпочаті роботі з облаштування вуличного освітлення продовжуватимуться й надалі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь